2009. november 15., vasárnap

Forró november

Jó rég nem írtunk ide, ez is azt mutatja, hogy dolgozunk ezerrel...:)
A jövő héten pénteken lesz a mese projekt zárása! Kicsit másképp alakultak a dolgok, mint ahogy elterveztük... Először is: nem tudtuk tartani az ütemtervet...Sokkal lassúbb tempóban lehet az osztályainkkal haladni, mint azt gondoltuk. Másodszor: mind a hárman az egyéniségünknek megfelelően átszabtuk az óraterveket. Ami nem baj, csak jó lenne adminisztrálni...Most úgy gondolom, hogy ki kellett volna hagyni mindent, ami nem mese és fogalmazás, s akkor el lehetett volna készülni akár színpadképes produkciókkal is. Így egy kis csalódás lesz, ha nem engedjük a Miénk a színpadra a produkciókat.
Beindult a Szókincsháló szakosztály konkrét munkája is! Kornél nagyon érthető videókat készített a munkájáról (és a miénkről is). Tanulságos megnézni: http://blog.ertotanulas.hu/
blogon!
A jövő héten, csütörtökön vendégül látjuk iskolánban a város magyart tanító kollégáit elsőtől tizenkettedikig. Célunk, hogy együttműködéssel segítsük egymást, ennek miértjéről és mikéntjéről fogunk beszélgetni. Nagyon izgatottan várom ezt az eseményt! :)
Éva

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése