2010. február 3., szerda

TÁMOP 3.1.4

Nagy-nagy bizonytalanságban vagyunk szeptember óta. Tudjuk, hogy nyert Budaörs a pályázaton, de még nem láttunk egy fia szakértőt sem. Állítólag már dolgoznunk kellene a pályázat szerint. Csak kapkodunk, tanácstalankodunk, adjuk egymásnak az ötleteket vak vezet világtalant alapon. Az utolsó "jó hírt" is vagy két hete kaptuk, ami arról szólt, hogy február elején kapni fogunk egy DVD-t a sulinovás programcsomagokkal. (Amik az interneten is megtalálhatók.)
Nekünk meg a héten meg kell rendelnünk a tankönyveket. A sulinovás csomagok nagyon drágák.
Áttörés: Sikerült beszélnem telefonon egy "illetékessel"! A Kompetencia Konzorciumnál dolgozik, ők jegyzik a programcsomagok nyomtatását. Kiderült, hogy a DVD, amit majd kapunk, nyomdai formátumban fogja tartalmazni a sulinovás dolgokat, s mi amit akarunk, kinyomathatjuk, a TÁMOP-ból meg fizethetjük. Mondtam az illetőnek, hogy mi még nem láttunk egy fillért sem, mire ő megkérdezte, hogy mit mond a szakértőnk. Arra már semmit sem tudott lépni, hogy nekünk azunk sincs. Aztán megkérdeztem az önkormányzati vezetőnket, ő azt mondta, hogy mostanság várható a közbeszerzés eredménye. Mert nem csak a továbbképzéseket közbeszerzik, hanem a szakértőt is. Hajam hullatom...
Ami jó hír: alsós kollégáimnak tetszik a szociális kompetencia fejlesztő program, be lehetne vezetni elsőtől hatodikig, óriási szükségünk lenne rá! Ezen a linken megnézheted, szerintem szenzációs!:
szociális kompetencia
Talán a farsang után kicsit felpörgünk, és csakazértis sikerre visszük a pályázatunkat!
Éva

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése